Guide til at slå græs

Det er skønt at have sin egen have. Mange mennesker vælger faktisk deres bolig ud fra, om der er en have eller ej. Det er herligt at kunne befinde sig udendørs, dog fortsat være privat. Det behøver ikke være et bestemt stort område, blot der er plads til lidt græs og nogle havemøbler, så er man klar til at nyde alle årets årstider udendørs. Dog følger der også en masse opgaver med, når man får en have, hvilket også er grunden til, at mange mennesker vælger huset ud fra havens størrelse, og faktisk foretrækker de lidt mindre haver.

Der er mange opgaver, der skal løses alt efter, hvor meget man har plantet i sin have, og hvilken type havemøbler man har. Da det er udendørs vil begge ting kræve ekstra energi at skulle kontrollere. For eksempel skal man huske langt at give sine havemøbler olie eller sæbe langt oftere, da de er udsat for mere slid. Man selvfølgelig opbygge sin have med den forestilling om, at den skal være så let at passe som muligt. Her vil man ofte opleve nogle møbler, hvor størstedelen er lavet af plastik, og en lille græsplæne. Dog skal selv græsplænen passes og plejes ikke mindst i løbet af sommeren, hvor den skal slås ugentligt.

Skab et mønster, når du skal slå græs

De fleste mennesker finder denne opgave ualmindeligt kedelig, og derfor oplever de ofte at græsset bliver alt for højt. Dog skal det gøres, og man kan hjælpe sig selv, hvis man skaber nogle mønstre, når man slår græs. Man vil have langt mere styr på, hvilken del af haven, man har slået, så man ikke skal slå noget to gange eller fuldstændig glemmer en plet. Man kan for eksempel vælge at starte et bestemt sted, og så derefter køre græsslåmaskinen i nogle bestemte mønstre. Det kan være en kæmpe fordel at så græsset på kryds og tværs, da man vil få et mere ordentligt resultat.

Gør græsslåningen til en del af træningen

En af de andre grunde til, at folk hader at slå græs så meget, er, at det faktisk er rimelig hårdt. Fysisk kan det godt tage en del energi, og man kan endda komme til at svede. Sammenlignet med at støvsuge er det langt hårdere at slå græs. Dermed kan man hjælpe sig selv med at holde motivationen for at slå græs ved at gøre denne opgave til en del af ens træningsprogram.

Guiden til at slå græs