Ny havebænk til vores have

Haven er samlingspunktet for familien

Min have er et vigtigt opholdssted for os i familien. Især om sommeren nyder vi rigtig mange timer om ugen i haven og uden for vores dejlige villa i Roskilde. Efter en lang vinter med masser af regn og et forår med både sne og kulde glæder vi os ekstra meget til sommeren i år. Jeg har tårnhøje forventninger til sommeren, eftersom vinteren har været slem når det kommer til de vejrmæssige forhold. Jeg håber på at der kommer meget varme der kan snige sig op imod de 30 grader og at der bliver masser af tid til at nyde samvær med familien i vores have.

Flere timer i haven om ugen hvis vejret tillader det

Vi kan rigtigt godt lide vores have og eftersom vi bruger flere timer om ugen ude i haven, kan vi lide at investere i udstyr og havemøbler til haven. Vejret sidste år og i starten i år, har gjort at vi har overvejet at købe en markise til vores havemøbler, så vi kan bruge haven hele året, uanset hvordan vejret er. Ydermere har vi overvejet at investere i mindst to havebænke til haven. På nettet har vi set at der findes rigtig mange forskellige bænke i alt muligt materiale og design.

Der er stort udvalg af havemøbler at vælge imellem

Vi har brug for en havebænk der skal stå under markisen, denne havebænk skal være samlingspunktet til familien og gøre at alle kan sidde ved bordet og nyde god mad udenfor. På en hjemmeside for havemøbler, fandt jeg mange forskellige løsninger til havemøbler, blandt andet en rund af slagsen der har fire separate sæder rundt om bordet. Den er lavet af svensk fyrretræ og kan endda have en parasol i midten af bordet hvis der er brug for det. Der er også andre bænke der tiltaler mig, eksempelvis kan jeg rigtig godt lide de havebænke der er lavet af materialet polyrattan. Min søster har nemlig polyrattan havemøbler i sin have, hun har købt hynder til alle sine møbler og de gør at man kan sidde behageligt i møblerne.

En havebænk i træ til carporten

Vi har også brug for en havebænk træ til at stå ved carporten, denne havebænk skal være lavet af træ så den passer godt ind i stilen af carporten. Vi har overvejet havebænk varianten der er lavet af luksus teak til med plads for tre personer at sidde på. Havebænken i træ passer godt ind i det område den skal stå i. Vores carport er nemlig også et lignede materiale.

Vi har været i kontakt med en butik der sælger havemøbler tæt på Roskilde og fået bestilt vores nye træ havebænke og nu skal sommeren bare komme an!