Valentino sneakers der skiller sig ud

Dette indlæg er et sidespring fra haven, selvom vi endelig har fået sommer i Danmark. Dette indlæg vil handle om mode, og jeg er måske lidt et mærkedyr. Jeg kan i hvert fald godt finde på at sætte penge til side, så jeg kan købe mig den Valentino bag, jeg længe har ønsket mig. Jeg kan også finde på at bruge mange penge på et par Valentino sneakers, men det er der en helt anden grund til. Selvom jeg ved, at det er god kvalitet, så er det ikke som sådan mærket, der tiltaler mig. Det er designet. Jeg har netop købt mig et par lækre Valentino sneakers, som i den grad skiller sig ud i mit skoskab.

Valentino sneakers med fjer

Ja, du læste rigtigt. Når vi taler om Valentino sneakers, så taler vi altså ikke om almindelige sneakers, du lige kan tage en løbetur i, hvis du mangler et par rigtige løbesko. Altså mine Valentino sneakers er skam ganske behagelige at gå i, det er slet ikke det. Jeg tror bare, at der er mange, der ville kigge underligt på mig, hvis jeg tog en løbetur i disse Valentino sneakers:

Valentino sneaks

Det er ikke ligefrem en løbesko, synes du? Jeg ELSKER de her nye Valentino sneakers, jeg lige har fået med posten fra Kassandra for et par dage siden. De gør sig bemærket på en helt særlig måde, og det er nok en sko, der kræver sin smag. Jeg er slet ikke i tvivl om, at der nok er mange af jer læsere, der synes, at disse Valentino sneakers er mindre pæne. De er også specielle, men det er netop derfor, jeg elsker dem.

Jeg har aldrig før ejet et par sneakers som disse Valentino sneaks. De gør mig glad, fordi de kan gøre ethvert kedeligt outfit spændende at se på. Og så er der ikke så mange andre, der har dem endnu.

Hvis du er til de lidt mere “low key” Valentino sneakers

Ja, så kan du skam også få sådan nogle. De er nu også vildt fede, og mange af dem havde også allerede været lagt i kurven, hvis jeg havde ubegrænset kredit. Disse hvide Valentino sneakers, for eksempel, skiller sig skam også ud. Derfor er de også på min ønskeliste, og jeg tror også, at de bliver mit næste køb. Nu er havemøblerne nemlig mere eller mindre klar til sommeren, og så kan der godt gå lidt penge til selvforkælelse. Hvis disse hvide Valentino sneakers er mere dig, kan du også købe dem på Kassandra.dk:

valentino sneakers

Der findes jo også mange andre designs, når det kommer til Valentino sneakers, men nu har du set mine to favoritter. Jeg tillader mig at bruge penge på den slags, fordi det gør mig glad. Det gør mig glad, at jeg har mulighed for at skille mig ud i ethvert outfit, og det giver mig selvtillid. Mine Valentino sneakers giver mig selvtillid.

Jeg har tidligere haft et meget anstrengt forhold til penge og været meget dårlig til at forkæle mig selv. Jeg har nu givet mig selv lov til at købe noget på min ønskeseddel, hvis jeg stadig ønsker mig det efter to måneder. Det er uanset, hvad vi taler om. Om det så er Valentino sneakers, en Valentino bag eller et magasin om haven eller om mode. Hvis du har det, ligesom jeg har haft det, så prøv at give lidt slip i ny og næ. Giv dig selv lov til at købe et par Valentino sneakers og måske endda en tilhørende taske. Giv dig selv lov til at købe det, du ønsker dig. Det skaber så meget ekstra livsglæde.

 

P.S. Hvis du blev nysgerrig efter at vide, hvilken Valentino bag jeg talte om i starten af indlægget, så er det altså den her:

valentino bag